Frituur Nancy

Edmond van Beverenplein 26

Vaak open. Soms gesloten.

Waarover men niet spreken kan, daarover moet men zwijgen. Wij wonen niet in de Bloemekenswijk en kunnen het dus niet zeker weten. We hebben echter een vermoeden. We vermoeden dat Nancy een icoon is op het Edmond van Beverenplein.  Een beetje zoals de bende van het Van Beverenplein vroeger, maar dan beter. De familiale sfeer die in haar frituur hangt is er eentje om van te smullen. Net als de verzorgde vettigheden die je er à bon marché kunt kopen. Nancy heeft alles controle. De kans is groot dat ze een reden vindt om je te feliciteren als je langskomt. Wel dunne frietjes.


Frituur Nancy, Edmond Van Beverenplein, Gent

Voorlopig hebben we nog geen foto van Frituur Nancy in ons bezit, hetgeen ruimte laat voor een mooie foto van Koning Boudewijn tussen een waaier van prachtige bloemen als een soort eerbetoon aan onze overleden vorst.

 	Sterke punten: 	Zeer verzorgde snacks. 	Sympathieke uitbating. 	Uitgebreide kaart met ook gezonde gerechten. 	Zwakke punten: 	Soms lang aanschuiven.


Nancy's neighborhood

Share

Advertisements

5 Responses to “Frituur Nancy”


 1. 1 jeroen July 19, 2010 at 2:45 pm

  Heb ik ook eens uitgeprobeerd vorige week, en ik ga volledig akkoord. Een aangename verassing. Kwaliteit en vriendelijke bediening, plus er hangt een goede sfeer. De kwaliteit is ook beter dan ‘het naamloos kotje’, ook op hetzelfde Van Beverenplein.

 2. 2 JIMMY SIREJACOB October 25, 2011 at 3:42 pm

  Het naamloos kotje staat bekend als frituur freddy omdat er vroeger een maskotte stond van fred flintstone en bestaat reeds 4 generaties en meer als 65 jaar. Het naamloos kotje is een van de eerste frituren en beste in gent en omstreken waar ambachtelijke vlaamse friet word verkocht. Waar zitten de echte belgen die fier zijn op hun internationaal erfgoed. Et les goûts et les couleurs ont ne discutent pas. Is ook raar dat er maar een respons staat op Frituur nancy? Het naamloos kotje is dus een echt icoon in gent en heeft jaren als trefpunt gediend voor alle sociale contact op het vanbeverenpleintje. Dus mensen die niets over de historie weten van het vanbeverenpleintje gelieve u te onthouden van alle commentaren.

 3. 3 Fred November 28, 2012 at 5:34 pm

  Die is duidelijk in zijn gat gebeten, wellicht de uitbater of familie. Voor ” kartonnen” frieten allen daarheen,de verpakking smaakt beter dan de friet

 4. 5 oostenrijkse wijn kopen met persoonlijke voorkeur en smaak in de beste wijnwinkel regio evergem November 12, 2017 at 11:04 am

  Hello, i feel that i saw you visited my web site thus i came to return the prefer?.I’m attempting
  to to find things to improve my website!I suppose its adequate to
  make use of some of your ideas!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Recent beoordeelde frituren

Frituur Watersportbaan (Watersportbaan)

Frituur Dampoort (Dampoort)

't Blauw Kotje (Kortrijksesteenweg)

Frituur Danny (Brugsesteenweg)

Emily's frituur (Zwijnaardsesteenweg)

Facebook-group

Frietjes van de Frituur (Hermans lacht)

Geelbruin (Man Bijt Hond)

Blog Stats

 • 415,475 visitors since May 2010
Advertisements

%d bloggers like this: