Mister Friet

Koning Albertlaan 1

Vaak open. Soms gesloten.

Wenst u naast frieten, mayonaise, satétjes, kalkoensticks, frikandellen en ballen gehakt ook een flinke elleboogstoot, een verbrijzeling van uw knieschijf of een shot in uw radijzen? Mister Friet is waar u moet zijn. Zelf kregen we bijna een karatetrap te verwerken toen we er niet meteen in sloegen een blikje uit Misters automaat te halen. Ook de duusd bordjes die aangeven dat naar het toilet gaan in deze frituur volstrekt verboden is, komen niet meteen sympathiek over. Mister Friet: Macho‘s frituren zou zijn ziel verbranden.

Een grote met stoofvleessaus en mayonaise kost bij Mister Friet 4 euro. De frieten zijn behoorlijk karakterloos, maar de stoofvleessaus is best te pruimen en de mayonaise heeft een lekkere mosterd-toets. Degelijk, maar in deze buurt zijn met Tenderly en het Frietpaleis veel betere frituren te vinden.


Frituur Mister Friet, Sint-Pietersstation Gent

Wat ze ervan bakken bij Mister Friet vereeuwig je best op een foto. Tijdens het eten proef je er in de aanschijn van een volgende aanval toch amper iets van...

 	Sterke punten: 	Lekkere stoofvleessaus. 	Goede kwaliteit snacks en sauzen. 	Zwakke punten: 	Bediening niet meteen vriendelijk te noemen. 	Frisdrank zelf uit automaat te nemen.


Frituur Mister Friet, Sint-Pietersstation Gent

Zotte kosten.

Als je Gent-Sint-Pieters buitenstapt, stap je Mister Friet binnen.

Share

Advertisements

12 Responses to “Mister Friet”


 1. 1 Tom June 3, 2010 at 11:52 am

  Kende gij iets van frituren ??? Een betere dan mister friet is er niet ! Frietpaleis en tenderly beter ? Welk ne zot zeide gij man ? En by the way voor ne zelfverklaarde kenner de mayo by mister friet is niet van vanreusel ! Da gij u Gentse frituren jongen durft noemen amai kzou met u wel ne keer een klapke willen doen

  • 2 Yannick January 21, 2011 at 11:08 am

   Frieten vind ik eerlijk gezegd ook niet slecht maar ik begrijp wel wanneer hij zegt dat er niet veel smaak in zit, maar daarvoor dient de saus toch? en de bicky’s zijn groter dan de meeste frietkoten. Maar het is een groot feit dat de bediening het aan de wensen overlaat! Die man is zoo schijnheilig vriendelijk, met meneer dit meneer dat, 1 en 2 cent neemt hij niet aan en geniet ervan wanneer je heel je portefeuille moet doorzoeken voor toch het gepaste geld te vinden! Dit was de druppel het was de laatste keer dat ik geweest ben. Jammer het was wel de dichtste bij mijn kot. Nu zijn mijn charme’s gevallen voor dat frituurtje aan de andere kant van het plein in een container, mss niet het meest hygjenische, maar het is goedkoop (jammer dat dit jaar de bitterballen van 1€ naar 1,2O€ gegaan zijn maar nog altijd goedkoper dan de rest), de frietjes zijn niet slecht en de hamburgers smelten in je mond met een zacht broodje. een grote friet mocht van mij wel iets groter. Maar de bediening is altijd goed (al staan er in 1 maand tijd soms 5 verschillende mensen), je krijgt respect voor die mensen als je ze bezig ziet!

 2. 3 Mathieu July 30, 2010 at 9:41 am

  1 maal geweest, nooit meer.
  Totaal niet vriendelijk.
  1 van de slechtste frituren in Gent.

 3. 4 jane November 14, 2011 at 4:20 pm

  ik ben er gistre geweest bij mister friet. wij waren gwn aan het aanschuiven en tot het aan ons was werden afgeblaft. Geen goeiendag of bedankt kon eraf. integendeel… Het was wel een vrouw die ons bediende (kort haar)? maar dan nog ons zin om daar nog te gaan is over. Tenderly is even goed, heeft beter stoofvleessaus en bovendien VEEEEL vriendelijker! keuze rap gemaakt!

 4. 5 Asgard April 8, 2012 at 3:02 pm

  “Wenst u naast frieten, mayonaise, satétjes, kalkoensticks, frikandellen en ballen gehakt ook een flinke elleboogstoot, een verbrijzeling van uw knieschijf of een shot in uw radijzen?”
  aub e, dit is laster en eerroof in mijn ogen.
  U bent 1 persoon die een mening geeft over een frituur en daarop moeten mensen zich baseren?
  En ik vind uw beeldspraak er wel fameus over.
  Ben al verschillende keren hier geweest maar heb nog nooit een probleem gehad.
  Misschien ook eens kijken hoe vriendelijk u bent?

 5. 6 Sofie April 8, 2012 at 5:09 pm

  Wij zijn er al een paar keer geweest omdat het dicht bij ons thuis is. De frietjes zijn best wel lekker en wij gaan meestal niet naar de frituur voor een goeie babbel, dus die “onvriendelijke” bediening is toch eerder bijzaak.

 6. 7 C4 June 30, 2012 at 11:19 am

  Ik ben al elke keer vriendelijk bediend, de frietjes vind ik lekker.
  Begrijp alle commotie niet zo goed.

 7. 8 Lebrun October 4, 2012 at 2:29 pm

  Vriendelijkheid vind ik geen bijzaak! Je moet je klanten respecteren en dit doe je niet door ze af te blaffen. Zal nooit nog een stap binnen zetten in die zaak.
  Ik kon niet gepast betalen en meneer gaf me de frieten niet mee. Sorry maar in een frituur moet je ervoor zorgen dat je steeds geld kunt teruggeven aan de klanten. Een arrogante vent is het. Zo’n mensen zouden geen zaak mogen openhouden. Hij -heeft geluk dat hij gelegen is aan’t station of was al lang failliet gegaan anders.

 8. 9 Levensgenieter February 25, 2013 at 12:35 am

  Snap al dat gelul niet.Ben zelf al verschillende keren gaan eten bij Mister Friet en wordt er altijd op een vriendelijke en correcte manier behandeld.De frietjes en de sausen zijn echt lekker en de prijzen zijn echt correct,en over de bediening valt er echt niets te zeggen!De mensen zijn vriendelijk en kunnen ook tegen een grapje!Misschien moeten jullie wat minder gefrustreerd door het leven gaan?Bij Mister Friet zit je echt goed.Lekker eten en zeker niet te duur!Misschien was jij wel degene die niet al te vriendelijk was?

 9. 10 Sluiten die handel September 16, 2013 at 7:34 pm

  Jammer om te lezen dat ons bezoek geen alleenstaand geval is. Ik ben al verschillende keren hier binnen gestapt maar dit was echt wel de laatste keer. Ik ga ook niet op zoek naar een goede babbel maar een beetje beleefdheid en respect kan er toch wel af. Bij het bestellen van een frikandel speciaal kregen we een creatieve benadering met mammoetsaus, ketchup en een hoop ajuin door een (met alle respect) beginnende medewerkster. Met onze opmerking ‘da’s wel een heel speciale special’ kon de eigenaar echt niet lachen. ‘Ge moet toch niet zo moeilijk doen? Meneer denkt zeker dat het hier een 5 sterren restaurant is?’ Hij stond er dan ook op om een nieuwe frikandel in de friteuse te smijten en deze na luttele seconden er weer uit te halen en er wat kwakken saus op te smijten. Echt genieten zo’n bevroren frikandel. Jammer dat dit soort zaken kan overleven door de goede ligging terwijl er zovele hardwerkende vriendelijke zelfstandigen het soms moeilijker hebben.

  Eén tip: wegblijven!

 10. 11 Mark February 9, 2015 at 7:38 am

  Deze frituur slat echt alles – bediening enorm slecht -ruw en onbeleefd
  De aanwezige damen doet haar uiterste best maar de man is gewoon een boer en arrogant . Dat zulke personen nog een zaak mogen runnen. En sry maar mijn goesting was snel over en ik zeg nooit meer

 11. 12 Ilona December 30, 2015 at 1:40 pm

  Ik vind jullie commentaren ook wel vreemd. Ik ga namelijk al een jaar of 2 regelmatig frietjes halen bij Mister Friet en de bediening is altijd zeer vriendelijk. De frietjes en stoofvleessaus zijn lekker en in tegenstelling tot vele andere frituren in het ronde ben ik geen smak geld kwijt. Wanneer ik er ga staat er bijna altijd veel volk, dus zo slecht zal het dan wel niet zijn?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Recent beoordeelde frituren

Frituur Watersportbaan (Watersportbaan)

Frituur Dampoort (Dampoort)

't Blauw Kotje (Kortrijksesteenweg)

Frituur Danny (Brugsesteenweg)

Emily's frituur (Zwijnaardsesteenweg)

Facebook-group

Frietjes van de Frituur (Hermans lacht)

Geelbruin (Man Bijt Hond)

Blog Stats

 • 415,476 visitors since May 2010
Advertisements

%d bloggers like this: