Frituur Dampoort

Pilorijnstraat (plein achter Gent-Dampoort)

Zondag tot donderdag: van 7u tot 2u

Vrijdag en zaterdag: van 7u tot 4u

Als je Frituur Dampoort binnenkomt doet dat je niks. In het beste geval. Deze zaak bezit niks van die charme een doordeweeks frituurtje zo charmant maakt. Frituur Dampoort: neem je lief maar elders mee om vettig te doen. De keet is vaak open, dat wel. De keuze is uitgebreid, dat ook. En wat ze prepareren, valt best te vreten. Al een chance.


Frituur Dampoort, Dampoort, Gent

Het uitzicht in Frituur Dampoort. Blik op de tafel.

Een aanrader is het stoofvlees annex de stoofvleessaus die ze er serveren. Pas wel op dat ze je geen schotel aansmeren. Die zou immers pijn kunnen doen. Aan je maag eventueel, zonder twijfel aan je portemonnee.


Frituur Dampoort, Dampoort, Gent

De klok luidt in Frituur Dampoort. Een mini-Hosanna.

 	 	Smaak frieten	** 	Prijs		€€€ 	Charme		* 	Mogelijkheid eten ter plaatse: uitgebreid 	Sterke punten: 	Lekker(e) stoofvlees(saus). 	Heel vaak open. 	Gratis frieten bij de hamburger. 	Grote porties. 	Ruim aanbod aan allerlei snacks. 	Zwakke punten: 	Smaakloos interieur. Frituur Dampoort doet aan als een klein fabriekje.

Het pleintje achter de Dampoort.

Share

Advertisements

68 Responses to “Frituur Dampoort”


 1. 1 ltcdrdata June 8, 2010 at 10:14 am

  Ik kan mij grotendeels vinden in de review, wat ze serveren is inderdaad lekker en doordat ze de gratis frieten geven bij een hamburger komt het voor mij toch ook wel goedkoop uit. Hun ‘Franse Hamburger’ (Mitraillette) is ook lekker en zeer groot voor zijn prijs.

  Wat ik ook vaak doe is een gratis(!!!) ijsje eten (of meenemen voor onderweg) na mijn frietjes. Al bij al toch een aanrader (behalve dan voor sfeer).

  • 2 koen de bakker October 30, 2010 at 2:04 pm

   Je Bent van harte welkom, in frituur-hotel dampoort indien:

   – je voldoende geld hebt om de dure rekening te betalen (vergelijk je rekening een met een andere frituur)

   – je wil bedient worden op een onvriendelijke manier.

   – je hebt echt het gevoel bedrogen te worden !

   – De toiletten zijn totaal ongyhienisch !
   (zie naar de ventilatiekoker op het plafond, vol schimmel !)

   – Roken verboden ?? wat is dan de geur en de rook achter de toonbank ?

   – je hebt geluk dat je bedient wordt door iemand die nuchter is, de meesten lopen er dronken bij, zeker in de avond !

   – De saus lekker ??? je zou eens moeten weten wat daar allemaal inzit, ook verboden produkten, enkel en alleen voor de kleur …

   Laat het jullie smaken,
   ik weet beter !!!

  • 3 koen de bakker October 30, 2010 at 2:08 pm

   en de gratis frietjes ???
   al de prijs vergeleken in vehouding met wat je extra krijgt, t.o.v. de prijs ???

 2. 5 Gio January 29, 2011 at 9:28 pm

  Ten 1ste De hygiëne in de frituur trekt op niets, als professionele kok weet ik maar al te goed dat deze totaal niet proper is. Vb. Als je naar de dampkap kijkt bah… Wanneer wordt hun frietvet ververst???? Ik ben er 1 maal geweest en vroeg 3bickys de vrouw pakte mijn eten met haar vette pote vast terwijl het aan het bakke was nam ze een rauwe boullet en at ze die met haar zelfde vuile varskenspoten op zo rauw dan zat ze met haar nagel tussen haar tande de overschotte eruit te scharte toen was het mij echt te veel ze waste der handen niet nam mijn bickys vast om af te werken…. Ik wachte tot het moment dat ze zij dat is dan zoveel….€ daarop heb ik geantwoord gelijk dat elke Gentenaar zou doen STEEKT DA WOAR DA DE ZON NIE SCHIJNT GIJ VUIL WIJF … Kan nog zo ffkes doorgaan ga NOOIT maar ook NOOIT!!!!! Naar die frituur…. Het is ranzig kot met vuillaards van personeel….

 3. 6 vera February 13, 2011 at 2:43 pm

  die persoon,waar je op hebt werkt er niet meer,het vet wordt er dagelijks ververst en alle dagen wordt er grondig gekuist,het is ook geen kleine frituur,ten eerste die dampkap zit in verwerkt in de frituesse en is proper,ik denk dat je niet op hoogte bent hoe het in eenzit ,maar mensen tevreden stellen kan je nooit,als je zo’n taalgebruik heb,kan ik zien wat voor een persoon dat je bent,je bent kok laat mij niet lachen

 4. 7 marcus February 13, 2011 at 3:00 pm

  ik zou graag reageren op gio ,ik ga dagelijks naar frituur dampoort en ik ondervind geen problemen ,de vriendelijkheid en netheid van de avondploeg kan inderdaad beter maar van de ochtend ploeg ben ik heel tevreden

 5. 8 dc February 13, 2011 at 4:07 pm

  ik geef marcus gelijk ik ben gewoon om ‘s morgens te gaan en op de middag maar ik heb ook altijd een goede bediening in de avond ploeg heb ik al heel wat andere verhalen gehoord er is gewoon weg geen kontrole over het personeel die daar ‘s avonds werken ik weet dat de dag ploeg een goede ploeg is en dat zij meer kontrole krijgen van de baas dan de late ploeg

 6. 9 vera February 13, 2011 at 6:08 pm

  bedankt marcus en dc ben blij dat jullie tevreden zijn,ik weet dat we niet goedkoop zijn ,maar het is ook geen èènmanszaak ,vanaf september wordt de zaak volledig opgefrist en vernieuwt,we weten ook de zaak is opgeleefd maar bestaat ook 8jaar en we hebben ook hotel met vele kamers daardoor zitten we een beetje achter met de verniewing,maar kom in oktober eens langs je zult zien het zal mooi zijn.

 7. 10 Fronk March 29, 2011 at 4:04 pm

  Ik ben hier twee keer geweest, beide keren een TOTALE AFRADER. De eerste keer was het personeel aan’t kuisen. Madam deed het raam van de vleeswaren open en spoot kuisproduct naar binnen. Grotendeels tegen het raam, maar zowat 1/3 van het KUISPRODUCT ging OVER HET VLEES!

  Met een “jamaar, dat was waarschijnlijk een tijdelijke werkkracht” en whatnot heb ik mij laten overhalen nog eens te gaan. Grote vergissing. Wij hadden net onze bestelling doorgegeven toen de mevrouw voor ons haar bestelling kreeg. Die was ingepakt om mee te nemen, maar zij wou haar frieten ter plaatse opeten. Het was haar nooit gevraagd of het om mee te nemen was of om ter plaatse op te nemen, en aangezien ze met x aantal klanten tegelijkertijd bezig waren, was het haar niet opgevallen dat het haar bestelling was die ingepakt werd. Kan gebeuren.

  De opgepompte brok slecht terecht gekomen steroïden achter de toonbank dacht er duidelijk anders over. Hij scheurde het papier met een ongeziene woestheid er terug af, nam een opdienbord en smeet de inhoud van de zak erop. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar van die handelingen ging een ongelooflijke agressie uit. Vervolgens liep hij weg zonder nog iets te zeggen. Hij kwam wel nog een microgolfoven tegen, waarvan de deur openstond. Die smeet hij toe met genoeg kracht dat de hele microgolfoven net niet van naar beneden viel.

  Frituur dampoort? NEE DANK U!

  (Een geheel andere zaak is dan weer brasserie dampoort, de ribbetjes zijn een ware aanrader!)

 8. 11 Matthew Gorinckx April 10, 2011 at 4:40 pm

  Fronk en koen hebben meer dan gelijk, niet eens overdreven zelfs !
  Van zodra je binnenkomt in frituur dampoort,merk je het al…
  Netheid en hygiene bestaat hier niet, niet te begrijpen dat de voedselinspectie dat nog altijd niet heeft gezien. Hier maken ze reclame van gratis ijs , na de maaltijd, jammer genoeg krijg je samen met het ijs ook de insecten gereserveerd ! (mieren, vliegen,…)
  Als moslim, eet ik geen varkensvlees, stoverij en satés, toch laten ze zelfs moslims geloven dat hun stoverij runds is, terwijl dit helemaal niet het geval is ! dat is bedriegerij !!!!!!!!!!!! en dat enkel voor de winst !!!!!!!!!
  Hebben ze dan echt geen respect voor hun klanten !!!!!!!
  Zo kan ik nog eeuwenlang doorgaan, ik kan enkel maar hopen dat er in de buurt van de dampoort, nog andere frituren zijn,waar we,als we nog eens zin hebben in frietjes, terecht kunnen.

  … en voor die vera… netheid heeft niks te maken met hoe oud of nieuw uw zaak is… kuisen is de boodschap !!!

  Dit is een oproep aan allen die graag frietjes eten in gent, mijdt frituur de dampoort, slechter kan echt niet !!!!

 9. 12 daku April 13, 2011 at 6:39 pm

  de service trekt daar op niets de middagploeg wat is mij dat jong 1 bimbo zonder veel kleren en 1 antwerpse tatteraar 1 blageur met tattoos en 1 studentejobke van 16j die denkt dat hij baas is
  het eten trekt op niets duuuuuuuuuuuuur
  en hygiene ja????
  s avonds is het daat cafe dampoort in plaats van frittur
  marginale klanten marginale bediening
  nog veel veel werk daar hoor ze amaaaaaaaai

 10. 13 daku April 13, 2011 at 6:53 pm

  dat is allemaal niet waar hoor wat ik hier boven schreef wou eens kijken naar de reactie

  dirk en zijn 2 zoons en hun personeel doen dat primaaaaaaaaaaa
  al die zegt die het zo niet is zijn grote zeveraars
  lekker eten echt waar
  verzorgde schotels
  prijskwaliteit….

  ik kom daar graag eten
  ik kom daar al bijna 15j en zal daar nog lang komen

  mvg daku
  BUFFALOFOREVER

 11. 14 lief hebber April 20, 2011 at 8:30 am

  frituur dampoort bestaat al 20 jaar dus zo slecht moet het niet zijn toch, ja zou eens naar ander zaken moeten gaan daar is heel wat minder van hygiëne, zal het zeker niet laten om daar te gaan eten echt lekker daar !!!!!

 12. 15 Michael April 28, 2011 at 10:21 pm

  HEY,
  ik ben hier niet om goede of slechte dingen te zeggen…

  Kan alleen maar zeggen dat de collega’s en ik onze uiterste beste doen om iedereen aan zijn trekken te doen komen.

  Hier en daar is de frituur inderdaad wat verouderd maar vergeet niet dat die ook al de laatste 8j bijna 24/24 uur open is. heel binnekort zal er veel veranderen.

  We werken bijna met 10 tal mensen in de frituur en er komen gemiddeld rond de 500 tal klanten in de week ,en rond de 1000 tal klanten in het weekend dus kan je niet verwachten dat er nooit eens iets gebeurd he.

  Het zou beter zijn dat de mensen die hier commentaar geven ons dat gelieve de volgende keer rechstreeks in ons gezicht komen zeggen zodat er als er problemen zijn wij er ook kunnen aan werken!!!! Maar nu vind ik dat vijgen na pasen…..

 13. 18 Benny July 3, 2011 at 7:05 pm

  Hier heb ik geen goede ervaringen mee, ik ben er 2 maal geweest en 2 keer was het een grote ramp !!!

  Het personeel is de onvriendelijkheid zelf, en van persoonlijke hygiene was ook al niet veel te merken, je kon de geur van sigaretten zo in de frituur ruiken.

  in die 2 maal dat ik er geweest ben heb ik geen enkele propere tafel gezien, ik vroeg om de tafel een beetje af te kuisen en ik kreeg een schotelvod in mijn handen geduwd ( volgens mij niet echt de bedoeling van klantenservice)

  De frieten zelf = 1 grote vetbom, een frietje mag wat vet bevatten natuurlijk
  maar hier is het echt te veel van het goede,

  ook het eetgedeelte is dringend toe aan een grote schoonmaak eveneens de rest van de frituur, want overal waar je ziet zie je zo het vuil en de vettigheid aan de muren/vloeren/plafond hangen!

  Dringend grote schoonmaal gevraagd van frituurgedeelte / eetgedeelte en NIET TE VERGETEN het personeel !!!

 14. 19 Dampoort October 24, 2011 at 7:08 am

  BESTE,
  Laten we alle negatieve vergeten van de voorbije jaren…
  We hebben de zaak volledig vernieuwd het personeel krijgt een goede opleiding en we zullen er alles aan doen om de zaak naar een hoge niveau te brengen op gebied van hygiene en kwaliteit. Alles word dagvers gemaakt stoverij, balletjes enz…
  Kom en je zal het zien. Wie niets doet kan ook niets mis doen en hoge bomen nemen veel wind he…

 15. 20 matthew October 26, 2011 at 1:08 pm

  kan daar niemand lezen en schrijven toch ?dat verwonderd mij dus niks !
  en… hoge bomen vangen veel wind… vernieuwd… moet met een T !!!
  wiens brood men eet, wiens woord mijn spreekt…
  Het is zoals bij dieren, een vos verliest af en toe zijn haren maar niet zijn streken !!!!

  jullie denken echt dat mensen zo dom zijn !!!

 16. 22 oscar October 27, 2011 at 8:25 am

  dat verwonderT mij dus niks.

  Hun fout is wel een mooie marketing truc, ze staan er zelfs (gratis) mee in de krant.
  Alhoewel ik denk dat het puur uit dommigheid is gebeurd…

 17. 23 matthew October 31, 2011 at 3:22 pm

  ik vernieuw
  jij vernieuwt
  hij vernieuwt
  wij vernieuwen
  jullie vernieuwen
  zij vernieuwen….

  Voor de ongeletterden van de dampoort, les 1

 18. 24 oscar November 4, 2011 at 1:41 pm

  Aangezien het frituur nu is vernieuwd, is het een goed idee om dit ook in de recensie te vermelden, of om een nieuwe recensie te maken?

 19. 25 Harry November 4, 2011 at 4:43 pm

  Ik ben echt benieuwd of al die negatieve commentaren die hier zijn geleverd werkelijk van klanten komen of van “concurrenten” die er op uit zijn om frituur Dampoort in een kwaad daglicht te plaatsen. Ik weet één ding zeker, ze doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Als je ziet hoe het nu is geworden, dan kan ik gerust stellen dat het zeker de moeite waard is om er te gaan eten. En wat de prijzen betreft zul je ongetwijfeld ergens goedkoper terecht kunnen in het Gentse, maar of je daar dan ook beter af bent is maar de vraag. De zaak is vernieuwd en het is nu aan de klanten om te laten zien dat ze het waarderen.

  Ik ben er in ieder geval perfect geholpen en ik kan u verzekeren dat het er nog lekker was ook…

 20. 26 matthew November 4, 2011 at 5:32 pm

  Harry, dat kan inderdaad verondersteld worden…. of ben jij één van de mede-prutsers van de dampoort .
  De waarheid verdraaien kan ieder van ons, en zoals boven reeds vermeld, een vos veranderd van vacht maar nooit van streken.
  Wie personeel meer dan 20 jaar uitbuit, moet zwijgen als een graf !!!!!!
  Het loopt er nu vol van pseudo-koks…. goede koks werken namelijk in een restaurant,… nietwaar Michael…

  • 27 Harry November 4, 2011 at 6:19 pm

   Matthew,

   Nee, ik ben absoluut niet een van zoals jij ze noemt “medeprutsers van de dampoort”. Ik probeer alleen eerlijk en oprecht mijn mening te geven. Maar als ik het zo zie heb jij iets persoonlijkst tegen een van de medewerkers genaamd Michael en vind je jezelf wel een goede kok omdat je waarschijnlijk in een restaurant werkt.

   Ga lekker door met negatief commentaar te leveren matthew maar laat iemand die er anders over denkt gewoon in zijn waarde. Leven en laten leven heet dat…..

   Harry

 21. 28 matthew November 5, 2011 at 2:32 pm

  hoe meer je jezelf eerlijk en oprecht noemt, hoe ongeloofwaardiger je wordt… mocht je de interne keuken kennen, je bent wel heel slecht geplaatst… zielig gewoon !!!

 22. 29 oscar November 7, 2011 at 8:50 am

  Ik heb er, voor de veranderingen, enkele keren slecht gevaren. Ik veeg deze ervaring weg en probeer er een van deze dagen nog eens heen te gaan.

 23. 30 jean-pierre November 18, 2011 at 2:14 pm

  het interieur is mooi veranderd, echt wel, maar het zijn nog steeds die onbeleefde, onbeholpen boeren die je brol meegeven, die het uitbaten !!!
  onlangs na de vernieuwing nog geweest, mijn broodje met worst was één en al vet, mijn broodje lekte er zelfs van… de ajuin was zwart gebakken, de uitleg was, dat het vanaf nu zo dient te worden klaargemaakt…
  neen, nooit meer frituur dampoort !

 24. 31 Michael December 7, 2011 at 10:22 pm

  blijkbaar kom ik hier veel aan bod ik schrijf onder mijn eigen naam en ik ben niet te laf om mij kenbaar te maken MATTHEW als je problemen hebt moet je het anders eens in mijn gezicht komen zeggen want ik ken zelf geen Matthew.. En pseudo kok maar manneke toch overal waar ik gewerkt heb mag ik overal terug komen!!! Maar ja blijkbaar jaloers zeker.. Het beste nog!

 25. 32 stierke December 8, 2011 at 11:04 am

  Matthew! Ik den k dat iedereen ondertussen al weet dat jij iets hebt tegen frituur Dampoort. Maar ben je de tijd al vergeten toen je er werkte??? Aangezien je er toch heel veel van weet zegt dat al genoeg over jezelf. Vergeet niet dat je nu de ruiten aan het ingooien bent van de zaak waar je nu werkt. Hou eens je hand boven je hoofd en kijk wat er onder staat

 26. 33 matthew December 9, 2011 at 1:36 pm

  Ik ben geen ex-werknemer van frituur de dampoort, gelukkig maar, ongeletterd, dom, maar een hoge dunk van uzelf Michael ??
  Waarom lopen uw klanten dan allemaal weg ??
  je bent echt nog dommer dan je er uit ziet !!!

  Ik hoop alleen dat al uw uurtjes ingeschreven zijn… want boontje komt nog wel achter zijn loontje …

 27. 34 stierke December 9, 2011 at 4:45 pm

  Matthew zoals jij maar blijft doordrammen en wat jij allemaal schrijft dan denk ik dat je een klein kind bent; Hou er gewoon mee op. Ze kunnen niet allemaal in een drukkerij werken. De een is kok de ander is kapper of verkoopster wat maakt het uit. Een job is een job. Ik vraag me eigenlijk af wat Michael jou verkeerd heeft gedaan hij is wel niet de enige die daar werkt;

 28. 35 stierke December 9, 2011 at 4:49 pm

  Je weet veel te veel om geen ex-werknemer te zijn wees gewoon eerlijk. En wat gebeurt is is gebeurt..

 29. 36 matthew December 9, 2011 at 6:47 pm

  En maar gissen… verkoper, kapper, drukkerij… over wie hebben we het eigenlijk, of is er iemand die zoveel weet, dat jullie ten onder kunnen gaan ??
  dan moet er toch echt stront aan de knikker zijn, ik had graag die persoon leren kennen…hihi…
  hoe groter de ontkenning…

 30. 37 stierke December 10, 2011 at 7:09 am

  Beste Matthew jij hebt blijkbaar de beste job die er is en dat is de grootste nietsnut. Je taalgebruik lijkt nergens op. Ga de confrontatie gewoon aan en zeg persoonlijk tegen de mensen wat je te zeggen hebt en niet via internet. Of ben je zo een lafaard dat je dat niet durft.

 31. 38 stierke December 10, 2011 at 7:50 am

  Ik kan je zelfs nog enkele jobs op noemen. Politie, brandweer, dokter, rechter, advocaat ,leerkracht, opvoeder, gerechtsdeurwaarder, directeur, controleur, beroepsdopper en nog veel meer

 32. 39 oscar December 12, 2011 at 5:55 pm

  Laat het ons nog even hebben over de frituur zelf. Ben er onlangs terug geweest.
  Qua ontvangst is er niets veranderd, ze kijken wel naar je als ze zin hebben om te bestellen.

  Er was er eentje bij die me wel bekwaam leek, het was de jongste van de 3.

  Maar hoe kan je in je neus staan peuteren terwijl je met voedsel werkt, gelukkig namen ze mijn vlees met een tang en is hij er niet met zijn vieze snotvingers aan geweest.

  Er is wel progressie, maar er is nog veel werk om er een deftige frituur van te maken. Vooral aan de mentaliteit is er nog werk. Het interieur is opgepoetst en vernieuwd, nu nog het personeel!

  Vergelijk dat even met een Quick of een MCdo waar je naartoe gaat, die mensen zijn echt opgeleid qua beleefdheid, hygiëne enz….

 33. 40 novus December 17, 2011 at 4:09 pm

  Voor degene die een nieuwe recensie willen over de vernieuwde frituur Dampoort kunnen op deze blog terecht.

 34. 42 jermaineoneal7 February 16, 2012 at 10:53 pm

  Ik ben al een keer of 5 geweest voor een grote met 2x andalouse en dan krijg je ook een groten met 2x andalouse, de frieten zijn goed, met een fris cola’tje erbij. ‘k ga morgen nog eens terug. Openingsuren zijn super!

 35. 43 Batskay August 6, 2012 at 7:03 pm

  Nog een geluk dat we frituur Dampoort hebben. Zo goed als altijd open, mooi vernieuwd, lekkere frieten…

  Enige minpunt is de prijs die wat aan de dure kant is. Maar hey, voor een goeie friet leg ik wel iets extra neer.

 36. 44 Cynthia April 27, 2013 at 3:50 pm

  They will compare dozens of quotes in mere seconds using your criteria and show you the cheapest option.

  STEP 3 – Review & Change Property Damage Liability.

  It’s time to stop letting the people at auto insurance companies take advantage of you because you’re talking to
  them directly over the phone.

 37. 51 online form generator August 4, 2013 at 6:15 am

  Flash web designers will like the cost and the creativity of the Trendy Flash Site Builder.
  It’s a good idea to have separate email promotions for prospects and customers, too, because you typically need to send different information to the different groups. You wont get a true imitation of your signature with this Android app, unless you can cleverly manipulate the mechanics behind its operation, but that is highly unlikely.

 38. 52 online form builder August 4, 2013 at 12:44 pm

  Those that cannot apply for this kind of card or that would prefer a different solution could
  consider a prepaid card that comes with a credit building element as an alternative.
  It won’t take you extremely long to work out what way to employ it. Net’s
  builder has been out for a little more than a year, yet it already helped more
  than 5,000 webmasters to create their online forms.

 39. 53 online form generator August 4, 2013 at 12:54 pm

  Flash web designers will like the cost and the creativity of the Trendy Flash Site Builder.
  You might get one or more benefits of outline designer along with it is the ideal means to
  unleash the capacities. You wont get a true imitation
  of your signature with this Android app, unless you can cleverly manipulate the mechanics behind its operation,
  but that is highly unlikely.

 40. 54 Online Form Generator August 4, 2013 at 3:48 pm

  All they need to do is to enroll with their name, email, contact number and country and vemmabuilder will
  cater to the particular country of the person.
  It won’t take you extremely long to work out what way to employ it. Html form builder renders efficient service to online business companies to create any sort of online form to integrate it into their website and receive incoming information from online visitors.

 41. 55 слуховые аппараты киев December 15, 2013 at 5:01 am

  Все любят , что вы, ребята, , как правило, слишком .
  Этот вид умной работы и экспозиции !

  Следите за фантастический
  работает парней, которых я включены вы,
  ребята, в моя личная Blogroll .

 42. 57 Michael March 21, 2014 at 9:51 am

  Gelieve de intro van frituur dampoort eens dringend aan te passen ondertussen is de zaak al 2 j vernieuwd…..

 43. 58 Tuition assistance for the US Military April 4, 2014 at 9:30 am

  Your way of telling everything in this piece of
  writing is actually nice, all be able to without difficulty know it,
  Thanks a lot.

 44. 59 youtube.com September 4, 2014 at 9:18 am

  Hi there mates, how is all, and what you want to say concerning this post,
  in my view its in fact awesome in support of me.

 45. 60 diabetes January 18, 2015 at 5:13 am

  This is my first time visit at here and i am truly pleassant
  to read everthing at alone place.

 46. 61 quinten December 27, 2015 at 10:44 am

  Lekkere frieten en snacks! Ik ben blij dat ze met ossewit bakken. Op drukke momenten kan het wel vuil worden in de frituur. Vooral als je met 3-5 werknemers bent zou dit echt niet mogen. Ook is het jammer dat jullie geen mamoetsaus/hannibalsaus hebben van vandemoortele. Die van Pauwels is echt SLECHT! Toch kom ik vaak in deze frituur omdat hij gewoon ALTIJD open is!

 47. 62 carmzz July 3, 2016 at 9:19 pm

  Wij gaan al jaren onze frietjes halen in frituur Dampoort, ondanks dat het een dure frituur is, zijn de frietjes wel lekker en de bediening snel.
  De laatste maanden is deze frituur spijtig genoeg niet meer wat hij geweest is.
  Het vlees is vaak nog rauw en bij ELKE bestelling die we geplaatst hebben, werd er wel iets vergeten die toch betaald was.
  Vandaag zijn ze 1 van de 2 burgers vergeten geven die opnieuw aangerekend werd. Onmiddellijk bij thuiskomen belden we ze op, ze zouden de burger komen brengen. Nu, een uur later bellen we opnieuw en zouden ze aan de deur geweest zijn, wij zijn de hele tijd thuis geweest, ze zijn niet aan de deur geweest en lachen ons dus gewoon uit. “We moeten de volgende keer maar ons geld terugvragen”.
  Uitermate onvriendelijke en slechte bediening!
  Op deze manier zullen ze nog veel klanten verliezen..
  onze tip: beter en vriendelijker personeel of naar frituur st amands!

 48. 63 Kenny Meuleman August 27, 2016 at 10:02 pm

  Had dit nu nog een vetsmelterij geweest zou ik zeggen ja, maar een frituur begot, een bende caféwijven die duidelijk het Arabisch gekakel in de ongeving dag en nacht zo beu als kouwe pap zijn, men kan ze daarin eigenlijk geen ongelijk geven, de buurt heeft z’n sporen nagelaten op hun voorgeven, maar hou het dan tenminste toch een deftig aub, en venijnige blik van “wa zal’t zijn !?” en dan beginnen we, bestelling 2x doorgegeven, eerste maal hadden ze mij nie goe verstaan, den TV stond op één of ander VTM programma die ze duidelijk voor geen geld van de wereld wilden missen, daarna grabbelen ze alles bijeen en smijten ze’t in ‘t frietvet, een walm, mensenlief ! Ik viel bijna van mijn stokje toen ik zag dat ze, om de rotzooi uit de vetkooien te halen wél met een tangetje pakten, maar dat zal waarschijnlijk om te vermijden dat ze hun vingers verbranden zijn. Een schete mayonaise, écht het geluid van hou het in de gemiddelde frituur gaat, de pot was nogthans niet leeg, waarschijnlijk een aangekoekt brokske mayonaise uit 1981 dat nog in hun pompje was blijven haperen. Maar alé, der zijn ergere dingen in het leven niewaar ? Surtout aan de dampoort. De eindafrekening was gepeperd !! Maar alé voor zo’n “exclusieve” frituur waar ge waarschijnlijk maar 1 keer in uw leven zult komen, vergeven we het ze.

  Het enige wat er wél enorm positief was, is de grote deur zodat je er lekker snel zo rap mogelijk weer naar buiten kunt lopen.

 49. 64 click me February 8, 2017 at 8:14 pm

  excellent post you’ve got at this point what is anyone’s thoughts at
  our post referring to click me

 50. 65 pixel gun 3d hack generator February 28, 2017 at 2:20 am

  very nice knowledge you’ve got here how everybody’s first thoughts on our
  website with reference to pixel gun 3d hack generator


 1. 1 Insurance Quotes Military | Game Hackers Trackback on November 11, 2014 at 7:34 pm
 2. 2 Best Car Insurance Msn Form Filler | Game Hackers Trackback on November 23, 2014 at 5:56 pm
 3. 3 Car Insurance Quotes Dc | Game Hackers Trackback on November 25, 2014 at 5:08 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Recent beoordeelde frituren

Frituur Watersportbaan (Watersportbaan)

Frituur Dampoort (Dampoort)

't Blauw Kotje (Kortrijksesteenweg)

Frituur Danny (Brugsesteenweg)

Emily's frituur (Zwijnaardsesteenweg)

Facebook-group

Frietjes van de Frituur (Hermans lacht)

Geelbruin (Man Bijt Hond)

Blog Stats

 • 415,475 visitors since May 2010
Advertisements

%d bloggers like this: